Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook CHAT fortélyok? Vannak?

Facebook CHAT fortélyok? Vannak?

Figyelt kérdés

A barátom okostelefont vett a hetekben, telepítette fbot és kíváncsi vagyok,hogy fel tud-e lépni úgy a chatre,hogy én észre vegyem,ha mobilról van fent??

Mert ugye, azt szoktam látni,hogy a neve mellett megjelenik (NÉHA) egy mobil ikon.

NÉHA meg egy ZÖLD KIS PÖTTY van a neve mellett,olyankor tudom is,hogy jelenleg fent van,elérhető és beszélünk is. Gondolom én, akkor gépről ír,de nem akarok mindig rákérdezni...

De olykor-olykor meg csak simán a neve látszik a chat listán. ILYENKOR Se zöld pötty,se mobil ikon nincs a neve mellett és nem tudom,hogy ilyenkor mi van,vajon fent van és mással beszél,csak előlem rejtette el magát??

Van,amikor fellépek és nincs is ott a neve, semmilyen formában sem a listámon.

Melyik mit jelent? Légyszi, aki tud értelmes választ adni és tudja,hogy milyen fortélyok ezek,azok írjanak,ne pedig azon legyetek leragadva, hogy nyomozok a barátom után!!!

Válaszokat köszönöm és bocs a hosszas sorokért!

2013. júl. 24. 19:19
 1/8 anonim válasza:
100%

Az én tapasztalatom:

Ha zöld pötty van online. A telefon jellel nekem mindig gondjaim voltak, mert van olyan ismerősöm, akit telefonról így jelzett. És beszéltem vele. Viszont volt olyan is, hogy nem volt fent az illető. Ha a telefonjel mellett látsz számot akkor xy perce/órája írt utoljára. De velem volt olyan, hogy telefonon voltam, aztán elmentem barátnőmhöz és zöld pötty. Mondom oké. Ja, meg ugye ha chat kikapcsolása, akkor nem látnak, ez telefonon is van.

2013. júl. 26. 22:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Telefon mellett akkor csak az utolsó időpontot jelzi,amikor vkivel chatelt is, vagy akkor is kidobja a teló mellé az időt,ha csak bejelentkezett telóról utoljára és nem is beszélt senkivel?
2013. júl. 27. 21:15
 3/8 anonim válasza:
nem tudom, mert a messenger azt írja, hogy active xy hour ago. hogy neki az aktív azt jelenti, hogy beszélt-e, vagy online volt... ezt még nem figyeltem meg.
2013. júl. 28. 00:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Az időt csak a Messenger írja ki. Ha nem a Messengerrel lép be, akkor sima telefonjel van.

De sok minden függ attól is, hogy Androidos vagy nem.

2013. júl. 28. 01:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! Kezd tisztulni a kép:-) De azért még vki pontosíthatna. :D
2013. júl. 28. 20:05
 6/8 anonim válasza:
100%

Ha gépről van fent:

Nincs ikon, vagy egy laptop ikon látszik (ez nem tudom mitől függ) + a Zöld pötty jelzi, hogy ott ül a gépnél, ha x percig nem csinál semmit, átvált a zöld pötty szürkére (vagy eltűnik) (Mint régen az MSN Messengerben-be) Ha újra aktív, ismét zöld pötty.

Ha tolóról van fent: Egy kis telefon ikon látszik, ha éppen fent van és nézi az FB szintén van zöld pötty. Ha bezárja az fb telón (az még fut a háttérben hisz kap értesítést, rezeg csörög stb a teló ha történik valami fb-n) de eltűnik a zöld pötty. (Ilyen esetben ha ráírsz, elvileg ő azonnal látja a telón, mert kap egy értesítést)Ha kikapcsolja a telót, vagy ki is jelentkezik FB-ből telón, vagy kikapcsolja a telón a wifit/mobilinternetet, eltűnik a telefon ikon is.

2013. aug. 5. 13:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó választ is, hasznos volt!
2013. aug. 25. 09:01
 8/8 anonim válasza:
Attól számítja a messenger az utolsó belépést amikor utoljára bejelentkeztél és kiléptél, és akkortól írja ki az időt egy telefonjel mellett pl 2 hours ago. Én sem mindîg értem sok sikert!
2015. dec. 29. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!