A Google Play weboldalán miért nem jelenik meg a telefonom illetve miért nem frissül az alkalmazáslista?
Figyelt kérdés
Még februárban nyomtam a telefonomon egy gyári visszaállítást, azóta a google play oldalán azt írja, hogy nem jelentkeztem be azóta. Akármit telepítek a telefonon, az nem jelenik meg a webes felületen, illetve amit ott telepítésre jelölök ki az nem települ fel a telefonra.
Ma gondoltam ismét nyomok rajta egy visszaállítást, hátha megoldódik, erre az történt, hogy amit február óta telepítettem programot az visszatelepült, még azok is amiket azóta töröltem, de ez nem egyezik azzal, ami a webes felületen van.
Olyan, mintha nem ugyanabba a google fiókba jelentkeztem volna be. Pedig a kontaktok, naptári bejegyzések és minden rendesen megjelenik, csak az alkalmazások nem.
2013. júl. 24. 15:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!