Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Másnak működik a gmail?

Másnak működik a gmail?

Figyelt kérdés
A kék csík betöltésnél pont végigérne és leáll. Hiába frissítem vagy ilyenek. Nagyon bosszantó. Másnak megy?
2009. okt. 22. 01:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam jó. Próbáltad másik böngészővel? Böngészőt újraindítani? Gépet újraindítani?
2009. okt. 22. 01:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Nálam is minden rendben.
2009. okt. 22. 02:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Na most ment másik böngészővel. Tököm tele, hogy egy nem elég.
2009. okt. 22. 02:30
 4/10 anonim ***** válasza:
próbáld meg az alap html verziót
2009. okt. 22. 10:38
 5/10 anonim válasza:
Nekem működik rendesen
2009. okt. 22. 11:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Már most működik minden böngészőn, de éjszaka nem. Meg nem írta ki azt a lehetőséget, egyszerűen csak a kék csík volt, meg, hogy melyik email címre jelentkezek be aztán csókolom.
2009. okt. 22. 13:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is működik rendesen és én Google Chrome-t használok.
2009. okt. 22. 16:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Mozilla Firefox volt? Az a napokban kezd meghülyülni, "karbantartás" állandóan az IWIW-en, lassú vagy leálló betöltés a Gmail-ben, nem tölt be egyes weboldalakat. Ezek a Google Chrome-mal nagyon jól működnek. Muszáj három böngészőt tartani (IE8 a rendszerhez, Firefox a Thunderbird miatt és a Chrome).
2009. okt. 22. 18:07
 9/10 A kérdező kommentje:
Azaz, mozilla. De már megint ezt csinálta. Megnéztem az egyiket betölt, másik postafiók leáll.
2009. okt. 22. 19:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Töltsd le és telepitsd a Google Chrome-t innen: [link]

Aztán amikor megvan, akkor Csavarkulcs/Könyvjelzők és beállítások importálása, Mozilla Firefox-ból. Beállítások: itt kell beállítani a kezdőlapot stb. Jó és gyors.

2009. okt. 22. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!