Miért nem tudom beállítani a Google Chrome-on alapértelmezett keresőnek a Google-t?
Mindig rámegyek, hogy beállítások, és ott a keresőmotorba kitörlöm az összeset és berakom a google-t. Ezt még régebben manuálisan csináltam, ez van bent: {google:baseURL}search?q=%s&{google:RLZ}{google:originalQueryForSuggestion}{google:assistedQueryStats}{google:searchFieldtrialParameter}{google:searchClient}{google:sourceId}{google:instantExtendedEnabledParameter}ie={inputEncoding}
De minden nap, vagy minden órában - nem tudom pontosan - visszaáll az Ask-ra... Nem lehet valahogy fixre beállítani a google-t vagy letörölni véglegesen az askot?
nekem is így van beállítva a keresőmotor de ha felraksz valami programot ami toolbart vagy valamit feltelepít még suttyomban a gépre az bezavarhat.
nézd meg kb mikor előjött a probléma mik települtek fel és ami feleselegnek néz ki vagy nemtudod mi töröld ki lehet használ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!