Találkoztam a wellbid.com nevű oldallal, melynek az a lényege, hogy azonnal kell licitálni és elvileg lehet 99 forintért fényképezőt venni, stb. Ti találkoztatok már ilyen oldallal és mik a tapasztalataitok, milyen hátulütőit ismeritek?
Hogy kicsit tisztábban láss, olvass el néhány "kötelezőt", pl: [link] vagy [link] Nem árt a játékelmélet és a pszichológia alapjaival sem tisztában lenni, különösen a befektetői magatartás vonatkozásában. Ez elég sok munka...
Hogy ez az oldal konkrétan átverés-e, vagy nem, nem tudom. Azt viszont igen, hogy nem minden ilyen oldal az. Az meg csacska beszéd, hogy internetes fizetés esetén lehúzzák a számládat! Az átverés - ha van - nem ott van.
Tehát: ha játszani akarsz, olvass (pl. Mérő László műveit tudom ajánlani), figyeld meg az oldalt (kik licitálnak, kik nyernek gyakran és mennyit költenek - ez is igen fáradságos dolog), keress más oldalakat (pl. Snipster) és hasonlítsd össze őket! Ha ezeket nem vállalod, ne próbálkozz egyik oldalon sem, kevesebb esélyed lesz, mint egy sima szerencsejátékban! Sok sikert!
P.S.: valaha a Telebid-en (később Swoopo) játszottam, nem volt semmiféle átverés. Egy hónapig készültem a belépésre, és durván 10 hónapot játszottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!