Lassú az internet miért?
Figyelt kérdés
Olyan problémám van, hogy 12 Mbit/s internetem volt és ott 1.2 Mbit/s-el töltöttem amikor garantált 2 volt. Ez még nem is volt olyan nagy probléma, de öcsém volt, hogy 4-5 Mbit/s-el töltött wifiről. Kihúztam a wifiből a kábelt, hogy csak az én gépemen legyen internet ugyan annyi se több se kevesebb nem lett. Akkor most váltottunk 30 Mbit/s netre ugyan attól a szolgáltatótól, mert itt csak ez az egy van sajnos. Most a garantált 6 Mbit/s helyett maximum 3.4 Mbit/s a letöltés, de a speedtest.net 30-29 Mbit/s-et mutat ha szétosztom wifivel, ha nem és ez nagyon gáz mert már a garantáltól is nagyon távol van. Lehet az a gond, hogy 7200rpm-es vinyóról 5400-as ra váltottam igaz az előző internetnél nem volt különbség és a háló kártyám se rossz. Jó lenne vele valamit kezdeni.2013. júl. 20. 16:06
1/2 anonim válasza:
speedtest.net nem tudom, hogy jól mér-e, nekem is a 10Mb/s netet úgy méri hogy 22Mb/s le és 24Mb/s fel
2/2 A kérdező kommentje:
Nekem is az a bajom, hogy az tökéletes, de a garantáltat nem éri el a netem...
2013. júl. 20. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!