Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Itthonról skype-ról itthoni...

Itthonról skype-ról itthoni vezetékest ingyen hívhatok?

Figyelt kérdés

Szal mamim vezetékesét a skype-omról felhívtam mint próba...Bejött.Nincs skype egyenlegem,nem is volt soha.Csak skype-ról skype-ot hívok mindig.Azt tudom,h ingyen.De a vezetékest is?Vagy azt a hívott fél fizeti?

Olvastam róla a neten.Ez igaz?

[link]

2009. okt. 20. 23:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Hivhatsz csak fizetni kell érte ! Ha csak magyaroszági vezetékest akarsz akkor 2.85 euro/hó. Van arra is lehetőség hogy a világ összes vezetékesét hívhasd akkor az előfizetés 10 euro/ hó. Ezért az összegért korlátlanul telefonálhatsz. / fizetni bankkártyával lehet. / A megadott bankszámláról beállitástól függően leemelik a pénzt és számlát küldenek róla .
2009. okt. 21. 21:28
 2/5 A kérdező kommentje:

Na de pont azért kérdezem,mert nem adtam meg soha sehol bankszámlaszámot és nins skype egyenlegem se meg semmi,mer mindig csak skype-ról skype-ot hívok.

Próbaképp felhívtam a netről egy vezetékes belföldi számot.Kicsengett(már akkor meglepődtem) fel is vették,beszéltünk is.

Akkor honnan von milyen pénzt?

Amit beillesztettem aszerint lehet ingyen telezni...

Akkor?

2009. okt. 21. 22:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem ! A skype egyenlegednél 0 EU és tudsz telcsizni? Nálam már előfordult, hogy kaptam 10 eurot ajándékba és azt használtam fel. Sőt rámszóltak, hogy ha nem telefonálom le belátható időn belül akkor elvész!
2009. okt. 22. 06:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Nah hát ez az.De már azóta próbáltam,de most meg nem engedi...

Mondjuk az 1.amit engedett az olyan éjfél-1óra között volt.Lehet h csak éjszaka van ingyen?

2009. okt. 22. 18:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Valoszínüleg mindössze egyszer engedi meg, hogy ki lehessen próbálni ! Egyébként érdemes előfizetni mert az a 2.80 eu semmi és orba - szájba lehet telefonálni belföldi vezetékesre. Söt ha van külföldön magyar ismerősöd annak is célszerü egy magyarországit előfizetni mert ennyiért folyamatosan tud hazatelefonálni !
2009. okt. 23. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!