Mit jelent ez és hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Nem értek hozzá de keresztlányom megkért töltsek neki le egy játékot amihez ezt fűzték:Crack-eled . Biztos hüle kérdés de én nem szoktam játszani így nem értek hozzá.2013. júl. 18. 16:40
1/5 anonim válasza:
ez azt jelenti, hogy a letöltés mellett ott egy mappa (általában az a neve h crack) amiben van 1 vagy több fájl, ezt be kell másolni a játék mappájába felülírva velük az eredetieket. gyakorlatilag ezek a program tört fájlai.
2/5 A kérdező kommentje:
Kösz és ezt hogy csináljam?
2013. júl. 18. 17:01
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Némi gúnyt vélek felfedezni válaszodban De azért kösz. De hát nem mindenkit köt le a sz. gép napi 22 órát
2013. júl. 18. 17:23
5/5 anonim válasza:
nem guny volt, inkabb arra celoztam h sorry h hirtelen csak ilyen trehany minosegu videot talaltan :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!