Hol tudom beállítani hogy a widows nekérje induláskor a jelszót?
Figyelt kérdés
Van egy kisunokám aki még nemtud írni és ha játszani akar és bekapcsolja a gépet mindig bekell írni a jelszavamat,tehátúgy szeretném hogy bárki használhassa a gépet.Lehet e így,vagy mi a megoldás és havan hogyan mert én is kezdő vagyok,soha nem csináltam ilyet úgy megy a gép ahogy két éve beállították ez pedig messzi van és nehéz felvenni a kapcsolatot vele évente egyszer.2013. júl. 18. 15:29
1/3 anonim válasza:
Leveheted a jelszót is meny a vezérlőpultba majd felhasználói fokokhoz válaszd ki a tiédet és ott van olyan
h jelszó eltávolítása, beírod leokézod és nem lesz rajta a jelszó.
Vagy oda mész h másik fiók készítése új fiók létrehoz és csinálsz neki egy sajátot.
Vagy csak bekapcsolod a vendég fiókot az csak egy kattintás, én inkább ezt javasolnám.
A döntés a tiéd.
2/3 A kérdező kommentje:
A vendég fiókot hol kell bekapcsolni?
2013. júl. 18. 15:55
3/3 anonim válasza:
vezérlőpult, Vezérlőpult\Felhasználói fiókok és családbiztonság, Felhasználói fiókok, Fiókok kezelése.
Klikk a vendégre majd bekapcsolás ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!