Nem lehet gyorsabb netem már soha?
A faluban, ahol lakom, a jelenlegi szolgáltatóm csak 1.2 mbps gyorsaságú NDSL-t tudott nyújtani. Szerintük gyorsabb internetem nem lehet, mert ezen a településen ez a max.
ADSL internetnél is ugyanez a helyzet? A műholdas nagyon drága és nem korlátlan. Mobilnetem még nem volt, de nem is igazán szeretnék, mert elég sokat internetezünk. Mit gondoltok? Most járt le a hűségnyilatkozatom, hülye kérdés lenne a szolgáltatóm felé, ha megkérdezném, hogy lehet-e nagyobb csomagra váltanom? Csak azért, mert akkor azt mondták: 1,2! És egyik szolgáltató sem tudott volna többet. ???
:) Nem igazán vagyok jártas a témában :)
És ehhez milyen szolgáltatót kellene keresnem? Mert van már annyi...
Ezen a településen egyszerűen másoktól is hallom, hogy nekik sincs 2 mbps-nál több, mert nem lehetséges... Nem értem.
Sok helyen épp csak a minimális sebességet adják, túl sokba kerülne egy jobb infrastruktúra kiépítése a szóba jöhető potenciális előfizetők számához képest.
Guglizz rá hogy: mikrohullámú internet településnév. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!