T-home szolgáltatóval torrentezésnél (legfőképp! ) voltak problémáitok? Pl. IP cím váltás?
Ha megfelelően be van konfigurálva, akkor nem lehet baj. Nézd át a torrent kliens beállításait, ha routert használsz, akkor a port forwarding-ra vonatkozó beállításokat is.
Ha minden OK, és mégis szaggat, bizonyos esetekben megoldást jelenthet az, ha a torrent kliensben a feltöltés maximális sebességét a tényleges max. feltöltésnek a 80%-ára állítsd be.
Köszi, de ennél bonyolultabb lehet a baj sztem, és nem is nálam vsznű.
Volt ma kint a szervizes de lövése sem volt, azt mondta hogy a torizás jogellenes stb ezért is szakad vki vmi miatt, meg vmi van a gépemmel vmi program szval nem mentünk semmire mert szakad most is.
Haver vadi új laptopjával is szakadt, feltettünk rá egy klienst töltöttünk le és szakadt szinte azonnal.
A rendszere más, neki 8-as van fent nekem 7-es a vírusírtónk is más szval.
Adsl 2+ modemem van amúgy.
Hát jó lett volna ha vki "ebben bennfentes, tapasztalt" tudott volna írni.
De az biztos hogy többet a t-homhoz nem megyek, megnézem majd jövőre az altanetet, (amúgy Tiszaörsi vagyok).
Én a T-Home-val torrentezek amióta csak van netem 12 éve
soha semmi bajom nem volt/van se sávszéllel se adatforgalommal (pedig volt ám több száz GB/hó sőt újabban néha TB-k is)
Te szerencsés vagy akkor. Mo-on nem minden területen van ez a hibajelenség, de azért előfordul.
Kérdező, ne a letöltést korlátozd, hanem a feltöltést, akár milyen kicsi, vagy akkor is, ha látszólag nem használja.
Ha nem torrentezek hanem feltöltök yutubot akkor is ez van, nem kell torrent, böngészés vagy online játék no problem, 64KB fel ez lufax! de hogy mondjak vmit feltöltéskor alig vált ip-t szinte nem is! nekem azt mondták hogy vmi bibi van náluk a dhcp szerverrel vagy mi, én nem értek hozzá, a lényeg hogy nem nálam van a hiba.
Eleinte minden szép volt csak ez vmiért beütött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!