Miért csökken egy idő után a letöltési sebesség?
Figyelt kérdés
Tudom most arra gondoltok, biztos valami leterheli a netet, és utána nem bír visszaállni, így marad kis szinten, sőt csökken. Az a lényeg hogy elindítok egy letöltést egy normális oldalról, és beindul, 100% perkekt tölt, majd egy idő után elkezd csökkenni a végletekig, ez alatt értsétek azt hogy lemegy 10% os sávszélességkihasználásra, majd megszakad -.-" ha máshonnan töltök, más böngészőt használok, minden, kivétel nélkül minden amivel netezhetek, nos annál fennáll ez a probléma. 1 dolog működik tökéletesen, az a torrentes letöltés, ott nincs csökkenő sebesség, semmi egyéb. Mi a gond? Miért kell hogy csökkenjen a sebesség? Ha egyszer az adott sávszélességgel szépen tölt, miért megy le egész annyira hogy meg is szakadjon? Érdekes dolog ha pl valaminek kell 4 óra, majd azt írja 5, majd 7, 9, és közel éjfél tájban (reggel indított letöltés -.-") azt írja hogy 15 óra majd meg is szakad.2013. júl. 15. 08:32
1/3 anonim válasza:
Ezt már én is tapasztaltam. Annyi, hogy ezeket az oldalakat megjegyzem és lehetőleg nem töltök onnan.
Az van, hogy az ilyen tárhelyek ugye nem abból élnek meg, hogy ingyen töltögetünk róla, viszont ha csak fizetős lenne, nem sokan töltenének fel oda. Ezért van egy korlátozott ingyenes lehetőség, ami nagy fájloknál tulajdonképpen használhatatlan
2/3 anonim válasza:
(véletlenül elküldtem)
, inkább az vele a cél, hogy a fizetéses szolgáltatásuk felé próbálja terelni a letöltőket. Az ilyen helyekről csak a pár MB-os dolgokat érdemes letölteni ingyenesen.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, amugy az oldallal magával problémám eddig nem volt, mert a letöltés végére kb 10 kb/s ha bukott, de szépen lejött már. Nem tudom most mi a gond :S
2013. júl. 15. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!