Európai mobil internetszolgáltatót keresek ilyen létezik?
Pontosan ilyen amilyenre te gondolsz tudtommal nem létezik. De a T-mobile az ugye minden országban jelen van így célszerű velük leszerződnöd, mert lehet van egy nem meghirdetett díjcsomagjuk hogy külföldön se legyen túl drága a net használat egy másik ország t-mobile hálózatán, de arra célszerű számítani hogy drágább lesz valamivel.
De pontosan olyanra amilyenre te gondolsz tudtommal nem létezik.
azt én is meg tudom erősíteni, hogy van olyan csomag, ami EU-n belül ugyanúgy, külön Roaming díjmentesen használható. viszont tényleg rettenetesen drága.
napi, meg heti díj van, meg elég kevés adatforgalom, szóval nem igazán éri meg. annak kéne utánnanézni, hogy esetleg valamelyik külföldi szolgáltatónál nem-e olcsóbb(ha megoldható mondjuk neked). van egy érzésem, hogy németben, vagy valahol tudnál barátibb árak mellett találni. vennél egy feltöltős kártyát, és beállítod a csomagot. itt van pl az uk telekom.
kb ugyanannyiért kapsz 200 megát 1 hónapra, mint itthon 1 hétre...most ugye kérdéses, hogy mire használnád. én például 100 megás go net M-et használom a telómra, és kb pont elég nekem 1 hónapra. szóval mondjuk ha nem arra lenne, hogy videót nézz rajta, meg mondjuk skype-on nem telefonálnál, akkor a 200 mega simán elég lenne alapvető dolgokra. kérdés, hogy ez megér-e kb 11ezret havonta...persze az lehet, hogy más országokban lehetne még ennél is kedvezőbben, én csak most ennek néztem utánna.
150 mega?
2 x felmegyek a vaterára és az oldal mire betölt a sok képpel 150 Mb
Szia!
Én is kamionozok és ajánlom a vodafone, annál jó van, de sajna a korlátozás az be van határolva , ez magyarország :D
Németben a szokásos internet van, de nekünk a többi országokban is kell :D
+ehhez alap havi 2ezer forint itthon Mo-gon de az 3Gb van korlátozva, de külföldön havi 500 Mb :) alap skype, face, meg persze cím kereséshez jó, de videókat ne néz rajta :D
Üdv.: Pisti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!