Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Európai mobil internetszolgált...

Európai mobil internetszolgáltatót keresek ilyen létezik?

Figyelt kérdés
Kamionos vagyok és szeretnék olyan mobil internetet amit bármelyik országban használhatok és fix havidíjjas és a legfontosabb az lenne hogy nincs lekorlátozva x mb adatforgalomra.

#mobiilnet
2013. júl. 13. 21:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Pontosan ilyen amilyenre te gondolsz tudtommal nem létezik. De a T-mobile az ugye minden országban jelen van így célszerű velük leszerződnöd, mert lehet van egy nem meghirdetett díjcsomagjuk hogy külföldön se legyen túl drága a net használat egy másik ország t-mobile hálózatán, de arra célszerű számítani hogy drágább lesz valamivel.

De pontosan olyanra amilyenre te gondolsz tudtommal nem létezik.

2013. júl. 13. 21:56
 2/5 anonim ***** válasza:

azt én is meg tudom erősíteni, hogy van olyan csomag, ami EU-n belül ugyanúgy, külön Roaming díjmentesen használható. viszont tényleg rettenetesen drága.

[link]

napi, meg heti díj van, meg elég kevés adatforgalom, szóval nem igazán éri meg. annak kéne utánnanézni, hogy esetleg valamelyik külföldi szolgáltatónál nem-e olcsóbb(ha megoldható mondjuk neked). van egy érzésem, hogy németben, vagy valahol tudnál barátibb árak mellett találni. vennél egy feltöltős kártyát, és beállítod a csomagot. itt van pl az uk telekom.

[link]

kb ugyanannyiért kapsz 200 megát 1 hónapra, mint itthon 1 hétre...most ugye kérdéses, hogy mire használnád. én például 100 megás go net M-et használom a telómra, és kb pont elég nekem 1 hónapra. szóval mondjuk ha nem arra lenne, hogy videót nézz rajta, meg mondjuk skype-on nem telefonálnál, akkor a 200 mega simán elég lenne alapvető dolgokra. kérdés, hogy ez megér-e kb 11ezret havonta...persze az lehet, hogy más országokban lehetne még ennél is kedvezőbben, én csak most ennek néztem utánna.

2013. júl. 14. 01:01
 3/5 anonim ***** válasza:
német t-mobile-nál van hasonló a hazaihoz. 15 euro-ért kapsz 150 megát, és korlátlan, csak a 150 mega után lelassítják. szerintem idáig ez éri meg tán a legjobban.
2013. júl. 14. 01:12
 4/5 A kérdező kommentje:

150 mega?

2 x felmegyek a vaterára és az oldal mire betölt a sok képpel 150 Mb

2013. júl. 19. 11:56
 5/5 P.i.s.t.i. válasza:

Szia!

Én is kamionozok és ajánlom a vodafone, annál jó van, de sajna a korlátozás az be van határolva , ez magyarország :D

Németben a szokásos internet van, de nekünk a többi országokban is kell :D

[link]

+ehhez alap havi 2ezer forint itthon Mo-gon de az 3Gb van korlátozva, de külföldön havi 500 Mb :) alap skype, face, meg persze cím kereséshez jó, de videókat ne néz rajta :D

Üdv.: Pisti

2014. febr. 22. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!