Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebay-re bankkártya nélkül nem...

Ebay-re bankkártya nélkül nem lehet regisztrálni?

Figyelt kérdés
Regisztrálni akartam az Ebay-re, kitöltöttem a személyes adatokat, majd mikor tovább léptem, kérte, hogy adjam meg a bankkártyám adatait azonosítás céljából. Amíg nem adok meg semmit, nem lehet tovább lépni. Mi a fenének nekik a kártyaszám, ha Paypal-lal kell fizetni vásárláskor? Szóval, kártyaszám nélkül nem is lehet regisztrálni?

2013. júl. 13. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet nélküle, nem tudom miért kérhette de biztos lehet, és semmi bankkártya számot nem adtam meg nekik, nincs is rá szükség mivel paypal-al fizetek mindig.

üdv

2013. júl. 13. 21:20
 2/4 A kérdező kommentje:

Akkor lehet, hogy csak engem szívat, mert amikor be akarok jelentkezni, akkor mindig ez a kép fogad:

[link]

Innét nem tudok sehogy sem tovább lépni. Ha a Continue-ra nyomok, akkor közli, hogy a mezők kitöltése kötelező. Máshol is azt írták, hogy nem kell kártya, nem értem, tőlem miért akarja.

2013. júl. 14. 15:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezek szerint bevezették ők is hogy igazolnod kell a kilétedet, a suttyókat akarják kiszűrni.

Ez valami újdonság a lapon, nálam ilyen biztos nem volt.

De megadhatod nyugodtan szerintem, megbízható oldal.

Én gondolkodás nélkül megadnám.

2013. júl. 15. 17:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor egyenlőre az ebay jegelve. Azt a kártyaszámot, amin az összes pénzem van, semmiképp nem fogom megadni senkinek, bármennyire is megbízható a cég.
2013. júl. 17. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!