Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A gép WPA2 "rendszerrel" van...

A gép WPA2 "rendszerrel" van levédve, így a telefonom nem tud rácsatlakozni a WIFI-re, valaki valami ötlet, tanács?

Figyelt kérdés

Eddig WEP-el volt levédve a nethálózatunk.Most átálítottam WAP2-re,de így meg a telefonom nem tud a wifire csatlakozni.Van rajta olyan lehetőség,hogy proxy szerver beálíttása, proxy Ip meg ilyenek..itt kéne turkálnom?Ha igen mit?

Köszi előre is

2013. júl. 13. 15:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Az hogy mivel van levédve, annak nincs köze ahhoz hogy milyen eszközökkel lehet rá csatlakozni. Az csak a kód fajtája. Mivel most átállítottad, ezért lehet hogy a kódot is átírtad valahogy.
2013. júl. 13. 16:04
 2/9 A kérdező kommentje:

Át írtam,igen. Viszont a telefonon nincs konkrétan ilyen,hogy "kód" vagy valami,ahova be tudom írnia kódot...

Hogyan tudom megadni telefonról az új kódot?:S

2013. júl. 13. 16:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Távolítsd el a telefonodból az elmentett hozzáférési pontot. Ezután a telefonod ki fogja listázni ismét a fellelhető eszközök között, menj rá, és akkor már beírhatod.
2013. júl. 13. 16:10
 4/9 A kérdező kommentje:

O.O éés ezt hol is tehetem meg?:)

Bocsi,síkhülye vagyok én ehhez.

2013. júl. 13. 16:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Most rámentem a hálózatra és találtam olyat,hgy hálózat elfelejtése,vagy valami ilyesmi. Saját IP,alhálózati maszk,átjárócím,DNS1,DNS2,proxy címe,proxy port...most ezekt adta ki.Mit kéne írnom ezek közül és hova..valamelyik a kód beríásának helye?
2013. júl. 13. 16:24
 6/9 pinkpancser ***** válasza:
A telefon androidos, a router pedig dlink?
2013. júl. 13. 18:44
 7/9 A kérdező kommentje:
a telefon nem okos telefon és a router dlink
2013. júl. 13. 19:52
 8/9 pinkpancser ***** válasza:
Dlinknél sajnos WEP a megoldás. Esetleg a WPA-t ki lehet próbálni, de a legtöbb telefon azzal se ment. Próbáltud kroiddal, SE vivazzal és almával. Alma ment, többi csak WEP-el és titkosítás nélkül. Aztán routercsere (TP link) után mindennel jó lett.
2013. júl. 13. 19:58
 9/9 A kérdező kommentje:

Ahha,okés köszi.Akkor marad egyenlőre a WEP :/

de tényleg köszi,ment a zöld kéz

2013. júl. 13. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!