A mixidj weboldalt hogy lehet eltávolítani?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy van már ilyen kérdés, de az egyetlen válasz amit még nem próbáltam az az újratelepítés és azt nem szeretném. Pár napja telepítettem egy programot és mint más programoknál a telepítés végén megkérdezi, hogy szeretném e telepíteni az 'xy' toolbart. Azokat mindig kinyomom, mert nem kell nekem. Ennél nem kérdezte meg és napok óta ez a kezdőoldalam. Google Chromet használok, ott mindig a beállításoknál kitörlöm, hogy ez a [link] legyen a kezdőoldalam, de ha újraindítom a gépet megint ez lesz a kezdőoldalam. Számítógépről minden mixidj -s fájlt/programot stb. letöröltem már és még így sem jó.2013. júl. 12. 10:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!