Szerintetek jó ötlet ilyen videókat csinálnom?
Vagy ha nem akkor mondjátok meg lécci, hogy mit csináljak.
Pl.: Játék végigjátszások? Abból 1 csomó van. Vagy hogyha olyan játékokat rakok fel amiből vagy kevés van vagy nincs vagy van csak nem magyarul.
Szóval szerintetek csináljam ezeket tovább vagy ink végigjátszásokat?
http://www.youtube.com/channel/UCZl03aeEJwF8p9zOEqSj6ww
Hát elkezdtem nézni a word-ös videódat, de kb 10 percig bírtam.
Ez a notepadba gépelés iszonyú hosszdalmas, azt a 10 sort egyben is kiírhatnád. A word helyett world-öt még elnézném mint typo. De azt állítani, hogy a fizetős alkalmazás helyett használd a próbaverziót és 30 naponta rakd újra a gépet ez már trollkodás kategória. Egyrészt a próbaverzió eleve azt jelenti, hogy nem használhatod kizárólag tesztelési céllal, vagyis kvázi szerződésszegésre ösztönzöd a nézőt, másrészt a gép újratelepítés az utolsó dolog amit egy átlag user magától megcsinál.
Csinálj bátran videókat, töltsd is fel, de nagyon figyelj arra, hogy ne vezesd félre az embereket, olyasmiről publikálj amihez valóban értersz, és utána is jártál hogy amit közzé teszel az valóban helyes-e.
Ezen kívül a videók címéből nem derül ki, hogy miről fog szólni. "Ingyenes programok 1": böngészők? CD írók? Szövegszerkesztők? Magamtól biztos nem néztem volna meg őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!