Hol tudom azt beállítani, ha interneten megnyitok egy fájlt, akkor megkérdezze, hogy megnyitja vagy lementi?
Figyelt kérdés
Mert nekem nem kérdezi, csak hogy hova mentse. De sokszor van, hogy csak megnyitni szeretném, de mégis lementi. Mit tudok ezzel tenni?2013. júl. 9. 16:07
1/7 anonim válasza:
Firefox böngészőnél például Eszközök>Beállítások / Általános lapfülön alul.
2/7 A kérdező kommentje:
és chrome?
2013. júl. 9. 16:12
3/7 anonim válasza:
Milyen kiterjesztés fájlról van szó? Evidens módon egy .exe fájlt nem igazán tudsz megnyitni böngészőből.
G.
4/7 belapus válasza:
Chrome: Beállítások - Speciális beállítások - Letöltések
5/7 A kérdező kommentje:
egy doc vagy pdf fájlra gondoltam. a speciális beállításoknál csak azt találtam, hogy megkérdezze a letöltési helyet vagy sem, de nekem nem az kéne :/
2013. júl. 9. 16:29
6/7 anonim válasza:
Nekem nem az kell, amit #4 írt, hanem a "PDF-/PowerPoint-dokumentumnéző (Google)" c. bővítmény.
G.
7/7 A kérdező kommentje:
ó köszi :)
2013. júl. 9. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!