Atyec kérdése:
Az internetem routerrel és USB adapterrel lett bekötve. Újratelepítettem a Windowst, de az internetet nem tudom. Írja már le valaki lépésről-lépésre, legyen szíves! Hogyan induljak ki a modemtől?
Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 14:24
1/2 anonim válasza:
Ha az USB adapter WI-FI sticket jelent, akkor a Vezérlőpultban keresd a Vezeték nélküli hálózat beállítás varázslót.
De ez csak akkor működik, ha az USB adapter drájvere is fent van.
2/2 anonim válasza:
ha te a gépedet újratelepítetted,akkor ne nyúlj a modemhez,és ne nyúlj a routerhez,ezek jól állnak,
-az usb-dnek a meghajtóját kell csak megint föltelepítened a gépedre,és az,onnantól már látni fogja a routeredet,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!