Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a megoldás YouTube video...

Mi a megoldás YouTube video lejátszására? (Firefox, IE is) Többi lent.

Figyelt kérdés
Win XP, SP3, Java fent, Shockwave fent...minden driver a legfrissebb....ennek ellenére a YouTube-on minden videó lejátszás úgy néz ki, hogy elindul burtál szaggatással, aztán 2-3 mp után kezdi előről. Megismétlődik ez még 3x és utána kiírja, hogy nem tudja lejátszani. Bármelyik böngészőt használom ezt csinálja. Help me :)
2013. júl. 9. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:

valami jó nagy gebasz van a gépeden,én újrahúznám már a wint,ha ilyeneket csinál,hogy semelyik youtube videót nem játsza le,

-egyébként a youtubes vidik lejátszásához nem kell a Java,és nem kell az a Shockw...se,csak az AFP,

2013. júl. 9. 14:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Teljesen új telepítés... :-S
2013. júl. 9. 16:19
 3/4 anonim ***** válasza:

hát persze,teljesen új,

-mert ezt azisten se bogózza ki ,hogy mi áll rosszul nálad,hogy mivel lehetne helyrehozni a géped,

-az újrahúzás meg nem hazudik,gép bajokra az a tuti megoldás,

2013. júl. 9. 16:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Lemaradtam valahol? :) Nem vagyok béna, a gépekhez is elég jól értek, de ezzel nem boldogulok, ezért tettem fel a kérdésemet.
2013. júl. 9. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!