Miért csinálja ezt? Megszakad a net, nem tölt be semmi, de a tálcán azt írja hogy csatlakoztatva!?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most egy ilyen usb-s wifi-jelfogó szar van bent a gépembe, de mindig ez a probléma!Azt mutatja h csatlakoztatva, de nem tölt be semmit, és egyis játékon sem tudok multizni. Ez a wifi jelfogó usb- szarnak a hibája?.Most vettem a gépem, csak wifi- kártyát nem tudtak adni sehol, ezért holnap veszek egyet. Lehet h ugy megoldódna? Am a netem erőssége kiváló2013. júl. 8. 11:38
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és annyit hozzátennék hogy mobilon, másik gépen és laptopon semmi probléma.
2013. júl. 8. 11:38
2/5 Pintér Ádám válasza:
Kaptál drivert a wifi vevődhöz?
Milyen oprendszert használsz?
Mi a márkája a wifi vevőnek?
3/5 A kérdező kommentje:
fel raktam a drivert. win7 tl wn 721N (tp link
2013. aug. 26. 21:28
4/5 Pintér Ádám válasza:
akkor keress egy olyan menü pontot a windovsod-ban hogy ne a driver hanem a windovs kezelje a vevőt. úgy lehet hogy megjavul.
Bocsánat a késői válasszal(eléggé), de remélem hogy már sikerült megcsinálnod.
5/5 A kérdező kommentje:
Semmi gond a késői válaszért, te vagy a megmentőm :DD köszi hogy ráakadtál a kérdéemre :)
2014. febr. 16. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!