Ha PCX-en még ma feladok egy rendelést, akkor azt mikor kapom meg?
Figyelt kérdés
Kedden, vagy szerdán?Mert én úgy tudom hogy a hétvégén feladott rendelések csak hétfőn kerülnek feldolgozásra.És ugye ha most megrendelem, szerintem akkor szerdán kapom meg a csomagot, de ha hétfőn rendelem meg valószínű akkor is szerdán kapom meg a csomagot.2013. júl. 7. 21:24
1/7 anonim válasza:
pcx oldalán nézd meg és meg tudod
Ennyi!
2/7 A kérdező kommentje:
Pont ezaz hogy nincs kiírva.
2013. júl. 7. 21:34
3/7 anonim válasza:
Én múlt héten vasárnap rendeletem tőlük és szerdán érkezett meg a csomag, tehát 3 munkanap volt a szállítási idő.
4/7 A kérdező kommentje:
ÁÁ köszönöm szépen, sokat segítettél!
2013. júl. 7. 21:43
5/7 anonim válasza:
Attól függ, ha van nekik raktáron vagy gyorsan be tudják szerezni akár 2 nap alatt vagy lehet másnapra megjön, de lehet, hogy napokat kell várnod.
6/7 Brandon41 válasza:
kerdező,a weboldalon levan írva ,a minden 10 óra elött leadott rendeléseket másnap átlehet venni,ha te 10 óra után adtad le a rendelésedet akkor nem másnap hanem utána egy nappal. 10 órát értsd reggel 10-nek.
7/7 Brandon41 válasza:
és nehogy nekem azt mond hogy nincs oda írva,csak esetleg körbe kéne nézni az oldalon,csak nem mindenki képes körül nézni a weboldalakon ami elég szomorú,és ezzel nem csak rád gondoltam,amúgy ha nem lenne az óda írva amit leírtam neked akkor,akkor kapod meg amikor értesítenek téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!