Miért változik meg az IP cím?
"changing ip adress from" Írja a torrent kliensem naplózója!
Mióta T-Home előfizető vagyok azóta szakad a netem simán is de torrentnél meg főleg!
Mit lehet tenni?
Tárcsázós/Optinet?
hogy érted, hogy megszakad, újra kell tárcsázni, vagy kér egy új ipt? router van?
igen, jól ismerem azt a modemet:D
hát nem a legjobb..
de majd jön valaki okosabb, ennyiből nem tudom megmondani
Haver az övével most volt itt, neki otthon tökéletes, itt nálam kicsit jobban húzta mint az enyém de az övével is szakadt azért szépen!
A régi szolgáltatóim a tenet, enternet, b tel, ilyet nem csinált soha! folyamatos netem volt ezzel a modemmel, de ez a T-Hom folyamatosan szakad!
Hívd fel a 1412-t, és jelentsd be, hogy nagyon gyakran szakad a neted. 3 napon belül meg fogják vizsgálni.
Hülye kérdés: ADSL esetén kell egy szűrő minden telefonos eszköz elé. Tehát pl. ha a lakásban 1-nél több telefon van, akkor azok elé kell egy szűrő, vagy ahányfelé van osztva a kábel kintről.
Nálunk régen ez úgy jött elő, hogy évekig használtam az ADSL-t 1 szűrővel ( a modem előtt persze), mígnem elkezdett ledobni és nagyon instabil volt. Kijött egy fószer és mondta hogy nincs szűrő a másik szobában lévő telefon előtt. Oda is rakott egyet és utána megjavult, stabil volt végig amig ADSL-em volt.
Írtam nekik levelet de hogy mit tesznek az kérdés.
Minden le lett cserélve amit tudtam, szűrő, kábel, modem, de semmi kivéve ez hogy 600-ra le kell vinnem hogy ne szakadjon.
Még annyit lehetne hogy egy másik géppel kipróbálni de az macerás mert nekem nincs csak egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!