Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csupasz ADSL-en megéri a...

Csupasz ADSL-en megéri a 10M-ás internet csomag?

Figyelt kérdés

úgy értem h ki tudnám használni mind a 10M-át?

(ennél kisebb csak 5M-ás van)

2013. júl. 5. 12:27
 1/4 Lajos54 ***** válasza:

Ha nincs más alternatív megoldás... mondjuk kábelnet. Az általában olcsóbb.

Azt pedig, hogy mennyire tudod kihasználni, neked kell tudnod. Általában mire használod a netet? Általános böngészésre bőven elég az 5 Mbps, hacsak nem valami borzalmasan lassú oldalt akarsz nézegetni.

Viszont, ha gyakran töltenél le ilyen-olyan fájlokat, vagy netán feltöltést is használsz (ADSL-nél csak töredéke szokott lenni a feltöltési sebesség a letöltésnek), akkor még a 10 Mega sem sok.

2013. júl. 5. 12:34
 2/4 A kérdező kommentje:

bocs nem jól tettem fel a kérdést...ÉN egyértelműen kitudnék használni 10M-t...a kérdés az hogy ez a telefonvonalas technológia (ADSL csak ugye telefon nélkül-->csupasz ADSL) képes-e ezt biztosítani...

pl előfizetek 10M-ra de maga a telefonvonalas hálózat nem bír ennyit csak pl 7-8M-t...

2013. júl. 5. 13:02
 3/4 A kérdező kommentje:
jah is igen sajna nincs más megoldás...itt nincs kábelnet ilyen vezetéknélküli, antennás dolgokba meg nem akarok belemenni...(ismerek olyat itt a környéken akinek az van, és csak szidja)
2013. júl. 5. 13:03
 4/4 Lajos54 ***** válasza:

Nagyon régen volt ADSL kapcsolatom, akkoriban még nem nagyon szoktam méregetni a sebességet (háromszáz valamennyi KILOBIT/SEC!! volt akkor).

Sajnos a technika korlátai miatt tényleg nagyon terhelésfüggő, úgy tudom. Sőt, még attól is függ, milyen messze van az alközpont.

Max. azt tudod tenni, hogy -ha van rá lehetőség- kérsz próbaidőt, aztán sűrűen méregeted, mennyit tud. Ennek alapján eldöntheted, megéri-e.

2013. júl. 5. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!