Amikor bekapcsolom a számítógépem, kapok kb 15 parancsfile hiba jelentést és be jön egy teljesen ismeretlen lap, anélkül hogy bármihez nyúltam volna. Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Az Internet explorert törölni ugye nem tudom. Esetleg ha nem is törlöm valahogy működésképtelenné tehetem?2009. okt. 16. 17:30
1/2 anonim válasza:
Ez lesz a vírusod, amelyik tönkrevágja a Windows-t, lefagy és annyi neki. Kőkemény virusirtó kell hozzá: [link] Antivirus 2009. 30 napos próbaverzió, kulcsot adnak hozzá.
Ez a menete: Startmenű/Minden program/Kellékek/Rendszerinformáció/Rendszer-visszaállítás. Kapcsold ki benne a Figyelést (pipa), aztán újrainditás és ereszd rá a vírusirtót. Ha kész, kapcsold vissza a Figyelést. Ha sikerül, örülés, ha nem, újra kell rakni a Windows-t.
2/2 anonim válasza:
Barátnőm laptopján lefagyott a két böngésző és állandóan feldobta a GAME ablakot. (Nem játszott rajta soha). Aztán mindenféle Errort írt ki. A-Squared Free [link]
kikapcsolt Rendszer-visszaállítással le tudta szedni, karanténba tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!