Hogyan tudok kábellel összekötni két különböző wifi router-t, jelerősítés céljából?
A Cisco egyik kijövő UTP-t összekötöd D-link INTERNET bemenetére. Lehet, hogy a D-link adminjába be kell állítanod egy más IP-t a routernek. Fontos, hogy a D-link MAC címe ne ugyanaz legyen mint a Cisco-nak.
U.i: DIR-600-zal csak rossz tapasztalatom volt eddig. Megbízhatatlan.
Oké. szóval összedugtam, beléptem, megváltoztattam az ip címet, így már nem ugyanaz mint a cisco-nak van.
Már csak a dinamikus ip cím beállítása nem világos, hol találom azt? Itt sajnos angol az egész menü.
Csak egy apróság a végére: a gépem útválasztónak ismerte fel a dlinket, az jó?
Így jelenleg 2 wifi jel van a házban, megmaradt a cisco-s és van egy új d-linkes is, ami kicsit erősebb. Ez a végső megoldás, vagy valamit rosszul dugtam össze?
Most két wifi jelem is van, mindkettő működik. A Cisco gyenge, mint régen, a d-link pedig erősebb (elér a teraszig), tehát nekem elég.
Két gépről szoktunk csatlakozni a wifire, a párom laptopja hiába csatlakozik, neki nincs net az új hálózaton, nekem pedig van. Így ő most a régi jelet használja. Azt gondoltam, biztos a router beállítások nem jók, hogy nem enged mást csatlakozni. Van ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!