Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok barátoknak...

Hogyan tudok barátoknak küldeni Google Wave meghívót, ha én már rendelkezem Google Wave fiókkal?

Figyelt kérdés
Egy hete kaptam egy meghívót, amit fel is használtam, így nekem már van GW fiókom. Szeretnék két barátomat meghívni, de nem tudom, hogy hogyan kell megvívót kiküldeni. Kérlek, segítsetek. Köszönöm.
2009. okt. 16. 14:50
 1/2 anonim válasza:

Hahó !

Két eset lehetséges:

1. ha az első hullámban kaptál meghívót, akkor küldhettél volna egyszerűen a wawe menüből.

2. Mivel egy hete kaptad, ezek szerint valaki meghívott téged és a google korlátozza a meghívottak lehetőségeit egyenlőre.

Vagyis: nézz körbe alaposan a menüben. Ha nincs meghívó lehetőséged, akkor várnod kell amíg a google feloldja a második hullám korlátozásait

2009. okt. 16. 22:45
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, engem már egy ismerősöm hívott meg (egy héttel ezelőtt, ahogy már említettem ezt). Nos, akkor várok a feloldásra. :)

Köszi a választ!

2009. okt. 16. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!