Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mivel lehet a probléma? Az...

Mivel lehet a probléma? Az oldallal vagy a számítógépemmel? Mindmegette.hu!

Figyelt kérdés

Ha belépek a mindmegette.hu-ra, akkor csak ez jelenik meg: [link]

Ha rákattintok többször egymás után gyorsan a lila linkre, akkor bejön a rendes oldal, de nem mindig.. Nem értem, hogy miért van ez. Nagyon fontos lenne!!

2009. okt. 16. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát nekem bejön rendesen az oldal valami vagy a virus írtód vagy az internet milyen neted van?
2009. okt. 16. 12:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Minden oldal bejön tökéletesen ezen kívül. FireFox-om van és ADSL 4 Megás a netem. Vírusírtóm pedig teljes NOD32. És minden más tökéletesen működik...
2009. okt. 16. 13:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg törölni az internet előzményeket, ez is lehet probléma.Nálam gyakran előfordul, hogy weboldalakat csak szövegként jelenít meg, ezért törölnöm kell az előzményeket és ha frissítesz megjavul.
2009. okt. 16. 14:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Startmenű/Vezérlőpult/Internetbeállítások/Böngészési előzmények törlése. Tedd be a pipát, kilépéskor az összeset törli. A másik: Startmenű/Minden program/Kellékek/Rendszereszközök/Lemezkarbantartó. Felgyorsul tőle a géped.
2009. okt. 16. 16:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Huhh, köszike szépen! Tényleg csak az előzményeket kellett törölni és most tökéletesen működik:) Kösszi
2009. okt. 16. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!