Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Wireless asztaligepre hogyan?

Wireless asztaligepre hogyan?

Figyelt kérdés
Van laptomon ezen van wifi,mgy net meg minden,es hoztak 1 asztali szamitogepet is.Hogyan tudok az asztali gepen netezni.

2013. júl. 3. 13:32
 1/4 P.O.C. ***** válasza:

USB -s vagy PCI -os Wi-Fi adapterrel:

[link]

[link]

Vagy újabb számítógép esetén mehet bele PCI-E -es is:

[link]

2013. júl. 3. 13:39
 2/4 A kérdező kommentje:
es ugy nem tudom megoldani,hogy a rooterbol kiszedem az internet kabelt bedugom a gepbe es vmi programmal mar tudok is netezni?
2013. júl. 3. 17:02
 3/4 P.O.C. ***** válasza:

Ahhoz nem kell külön program, csak UTP kábel. A routerből ne húzz ki semmit, mert lehet, hogy akkor nem fog működni a hálózat. Van azon elég szabad LAN port szerintem.

Tehát veszel kábelt összekötöd a gépet a routerrel és megy a net (feltéve ha fel van telepítve a hálózati kártya drivere és a beállításai is gyári alapértékek).

2013. júl. 3. 17:26
 4/4 A kérdező kommentje:
hat hogy a halozati kartya drivere felvan telepitve azt nem tudom,de azt tudom,hogy az asztali gepen is volt net...vagyis a helyzet az,hogy az asztali gep masik lakasba volt,ott volt net ien kabel csak,nem volt modem...athoztem ide ahol van a laptop,ittvan a rooter meg modem is van,s akkor igy akarom megoldani h menjen a net az asztali gepen is vagy csak azon menjen amelyiken epp akarom :D
2013. júl. 3. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!