Mi van olyankor, ha nem tudok elérni egy oldalt?
Valami problémám van, de nem tudom mi lehet a baj.
Ha tegnap elértem egy oldalt, ma pedig nem, akkor mi lehet a probléma oka? Merre keresgéljek?
"A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt
A(z) xyvz.cc helyen lévő kiszolgáló túl hosszú ideig nem válaszol."
Tegnap óta ki sem volt kapcsolva a gépem, és a barátaim meg el tudják érni az oldalt.
Tudtommal semmit nem töltöttem le azóta hogy egy vírust hoztam volna le. Habár képet töltöttem.
Segítsetek, merre keresgéljek?
Még véletlenül se írd le az oldal nevét, nem akarjuk mi megnézni, hogy nekünk megy-e...
G.
ncore
nem engedte kiírni a teljes nevét "Válaszodban egy olyan linket próbáltál elhelyezni, amely esetleg sértheti harmadik fél szerzői jogait, így nem tudjuk azt megjeleníteni a honlapunkon."
de csak azért nem írtam le, mert
1. egy barátomat már megkérdeztem, és neki ment,
2. előfordult már ez velem máskor is másik oldalnál, és szeretném egy és mindenkorra tudni hogyan tudnám ezeket az eseteket orvosolni
Reggel fél hatkor ezt írták twitteren:
"Apróbb hálózati probléma miatt sokatoknak elérhetetlen lehet az oldal, igyekszünk megoldást találni. Türelem! :)"
Én sem tudom elérni az oldalt.
ÁÁÁÁ!!!
Köszi!!
Már beijedtem hogy megint nálam van baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!