Kérdőíves pénzkeresésről tájékoztatást kérnék?
Ahol ez tényleg működik, az inkább az USA. Magyarországon inkább csak olyanok vannak, ahol 1-2 havonta kisorsolnak néhány kisebb értékű dolgot, pl. 20 000 Ft-os IKEA utalvány, vagy bérlet egy nyelviskolába, ilyenek.
Én többnek tagja is vagyok évek óta szakmai okokból (szociológus vagyok, és kíváncsi vagyok, hogy a kollégák milyen kérdőíveket raknak össze), és már kitöltöttem vagy 50-100 kérdőívet, de még egyszer sem sorsoltak ki, illetve van egy pontgyűjtős, de ott is baromi sokat kéne kitölteni, hogy elérjek annyi pontot, amit már be tudnék váltani ilyen-olyan tárgyjutalomra.
Pénzkeresős pedig nem nagyon van.
Pedig nem láthattál. Mármint vannak ilyen oldalak, de itthon ezek nem működnek.
Elég egyszerű ennek az oka, te is rájöhetnél magadtól: ezek a kérdőívek piackutatás, reklám céljából jönnek létre, és mivel az emberek válaszai segítenek mondjuk egy jobb termék, szolgáltatás létrehozásában, így egy kevés pénzt tényleg adnak a kérdőívekért. Viszont Magyarország egy nagyon kis ország, gazdaságilag sehol sincs, nincs olyan cég/márka, akit érdekelne Mo. lakosainak véleménye.
USA, UK, Németország, ilyen nagyobb országokba működne. Proxyval sem tudod megoldani, mert bankszámlaszámot mindenképp meg kell adni, amiből rögtön leszűrhető, hogy te magyar lakos vagy.
buy-site.co
itt ha regisztrálsz majd a linkedel (neved alatt(amikor belépsz)) akkor minden vásárló után 5%ot kapsz (500 forint-4000)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!