Hogy a francba tudnám népszerűsíteni a blogom? jah, és vannak még bloggerek? Blogkövethetnékem van, csak eddig ne találtam jót :DD L/15
Figyelt kérdés
Tudom,h én vagyok a millióbillomodik ilyen kérdést feltevő,de nagyon idegesít,h nem kapok választ sehol sem ,Főleg,h az egyetlen tulajdonság ami értékeltető bennem,h szeretek,és tudok írni ><
A banner oldalak nem jöttek be,sem facebookon,sem Twitteren,még rá sem nézett senki.Mit tehetnék ez ügyben?
2013. júl. 1. 12:13
1/8 anonim válasza:
Hát a kérdésed alapján a helyedben nem vennék mérget arra, hogy tudsz írni...
2/8 A kérdező kommentje:
Öhm...szerintem én nem vonnék le következtetést, egy gyorsan legépelt kérdés után.Csak szeretnék választ kapni a kérdésemre.Talán akkora,baj,hogy nem mindig tökéletes helyességgel fogalmazom meg a mondanivalóm,ha éppen így is megértik?"Imádom" mikor pár mondat alapján,egyből megkapom az ilyen kedves,illetve felszínes emberek véleményét.Remélem,kiélhetted,a napi kritika adagod.
2013. júl. 1. 13:05
3/8 anonim válasza:
Én most keztem el egy új animés blogot a bloggeren:)
Ha akarod megnézem az oldalad,attól függ milyen téma..:)
a bloggert ajánlom
4/8 anonim válasza:
Nem baj, ha így írsz. Vagyis ha csak így tudsz. A "baj" az, amikor nagyképűen kijelented, hogy tudsz írni. Persze ez sem baj, csak nevetséges.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem nagyképűségnek szántam.Gondoltam,ha már évekig kerestem,h mihez lenne egy fikarcnyi tehetségem is,és végre találtam valamit amit szívesen csinálok.Nem állítom,hogy profi vagyok ebben a témában,de az ismerőseimet megkérdezve,mind pozitív visszajelzést adtak.Persze kaptam kritikát is,és változtattam.Viszont amíg egy írásomat sem láttad,nem kellene egyből ítélkezned.
2013. júl. 2. 14:43
6/8 anonim válasza:
Ne változdass a blogodon sokat!
én egyszer feltettem ide a blogom hogy megkérdezzem milyen,erre csak azt írták hogy sablonos és a színek nem tetszenek.
volt vagy naponta 25-30 látogatóm de amikor megváltoztattam a javaslatok szerint akkor leesett 5-10 re.
szóval...
7/8 anonim válasza:
Azt ugye azért valahol mélyen te is sejted, hogy nem a színek miatt látogatják a blogodat?
8/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok feltétlenül változtatni,csak javítani,ha valami nem jó az írásomban :) Am nekem kb 3 követőm van,szóval... :D
2013. júl. 3. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!