Ebay! Mennyi idő alatt kapom vissza az összeget (paypalra)?
Figyelt kérdés
Az ebay-en rendeltem egy terméket. Sajnos, amit az eladó küldött rossz volt. Írtam neki, hogy küldjön egy újat vagy fizesse vissza az árát. Erre írt, hogy visszafizeti a teljes összeget. Mennyi idő alatt kapom vissza az összeget, mert ez egy hete történt és a paypalon nem látok semmit.2013. júl. 1. 12:10
1/5 anonim válasza:
ha egydolláros valami, akkor lehet meg sem kapod, mert paypal meg a bankod is szedi le a jutalékot a beérkező pénzekből, az egydolláros tételek pedig elkopnak rendszeresen. Ha nagyobb összeg akkor 3-5 nap is lehet
2/5 anonim válasza:
nem. ez paypalon keresztül kb azonnali. szóval az eladón múlik...nálam már egy kínai hetek óta húzza, hogy várjak még egy kicsit, hátha ideér(mert én meg meg se kaptam már másfél alatt)...de a héten mostmár remélem fizetni fog. de szóval maximum 24 órán belül meg kellene érkeznie, ha visszatéríti a pénzt.
3/5 anonim válasza:
hát azért nem azonnali, én rendeltem egy terméket, megírták hogy kifogytak visszautalják a pénzt, paypal ki is jelezte hogy elküldték de a bank még totojázott vele 3 napot
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az eladó azt írta június 24-én, hogy 24 órán belül visszatéríti az összeget. A paypalom azóta sem jelzett semmit. Most akkor az ebay-től követelhetem a pénzt?
Még így nem jártam, pedig már elég régóta rendelek onnan.
2013. júl. 2. 10:40
5/5 A kérdező kommentje:
Vagy még várjak az eladóra? De mennyit???
2013. júl. 2. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!