Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudm elrejteni az IP-met?

Hogyan tudm elrejteni az IP-met?

Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy kéne valami módszer vagy program ami átrakja az IP-met egy másik országba. Tehát olyan kell amitől minden weboldal mondjuk amerikainak néz....érthető? Lényeg, hogy ne nézzenek európainak, vagy legalábbis magyarnak ne. Mask My IP programot próbáltam de nem jó.
2013. jún. 30. 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Proxy. www.hidemyass.com-on nézelődhetsz. De a legtöbb proxy ha működik is, nem rejti el teljesen a címed, a HTTP fejlécben simán benne hagyja

Vagy másik megoldás: Tor. De ezt szerintem már egyből felismerik és tiltják. Pl. Google tiltja.

2013. jún. 30. 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Hülyeség, nem tiltja a Google (sem). A Tor teljesen rendben van. Lassú lesz, de működik.

Arra figyelj oda, hogy ha régiótiltás miatt használod, akkor sértheted a közted és a szolgáltató (nem az internet, hanem a tartalom) között létrejövő szerződést (amit a regisztrációkor elfogadtál). Pl. Steam-en veszel olyan programot, amit egyébként nem lehet, és észreveszik, akkor ugrott az account-od (és minden vásárolt cuccod).

2013. júl. 2. 21:51
 3/4 anonim ***** válasza:

"Hülyeség, nem tiltja a Google (sem)."

Tapasztalatból írtam. A Google Scholar nem érhető el Tor-ral. Izzadtunk ezzel munkám során, csak nem álmodtam. :)

2013. júl. 2. 22:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Egy pár Survey kitöltéséhez kéne, köszönöm a válaszokat.! :)
2013. júl. 3. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!