Hogyan tudm elrejteni az IP-met?
Proxy. www.hidemyass.com-on nézelődhetsz. De a legtöbb proxy ha működik is, nem rejti el teljesen a címed, a HTTP fejlécben simán benne hagyja
Vagy másik megoldás: Tor. De ezt szerintem már egyből felismerik és tiltják. Pl. Google tiltja.
Hülyeség, nem tiltja a Google (sem). A Tor teljesen rendben van. Lassú lesz, de működik.
Arra figyelj oda, hogy ha régiótiltás miatt használod, akkor sértheted a közted és a szolgáltató (nem az internet, hanem a tartalom) között létrejövő szerződést (amit a regisztrációkor elfogadtál). Pl. Steam-en veszel olyan programot, amit egyébként nem lehet, és észreveszik, akkor ugrott az account-od (és minden vásárolt cuccod).
"Hülyeség, nem tiltja a Google (sem)."
Tapasztalatból írtam. A Google Scholar nem érhető el Tor-ral. Izzadtunk ezzel munkám során, csak nem álmodtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!