Be telt a Google Drive-om a Google+ képei miatt. Most már nem is tölthetek fel több képet?
Figyelt kérdés
A telefonomon eddig ICS volt és JB-re frissítettem és ott a google+ egyből szinkronizálta magát egy éjszaka alatt feltöltötte az összes fényképemet meg videómat google+ profilomra és ma reggel látom hogy készen állnak a fényképeim megosztásra. Egyetlen probléma ezzel hogy a 64 GB-os memóriakártya simán tárol mindent de a Google csak 15 GB-ot.
Most csak akkor lehet képet felraknom ha máshova töltöm vagy a Google+ tárol továbbra valahova máshova?
Nem szeretnék fizetni plusz Drive tárhelyért mert azt láttam hogy van de annyi pénzem nincs havonta.
2013. jún. 30. 09:00
1/1 anonim válasza:
A Google nem hiszem, hogy máshova tárolna. Állítsd be a Google alkalmazást a telódon, hogy csak bizonyos mappákat szinkronizáljon (vedd ki a képek mappát), majd töröld le a Drive-odról a fájlokat az online felületen. (Szerintem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!