Miért nem csatlakozik fel a telefon a wifire?
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, ami egy SMC routert és egy Sony Xperia Arc S telefont illet.
Most cseréltem le a routeremet (szintén SMC márka), mivel ha annak a wifijére rácsatlakoztam telefonnal, nem osztott a telefonra netet… Viszont a régiről tudni kell, hogy amikor vele neteztem a gépen perfektül volt internetkapcsolat, sose dobott le a netről. A mostanival 1 hónapja élünk együtt, az internetkapcsolat a gépen és a telefonon is néha-néha megszakadt. Újracsatlakoztál és máris hibátlan volt. Volt olyan is, hogy gépen nem volt net, de telefonon igen. Tegnapelőtt is volt egy ilyen „elmegy a net” történet, és a telefonommal is lecsatlakoztam a wifiről, azonban vissza már nem engedett. Hitelesítési problémát írt ki. Ha úgy vesszük, se a routernek, se a telefonnak nincs hibája, leginkább egymással lett hirtelen bajuk. A routerre más Android készülékek, hibátlanul, azonnal felcsatlakoznak. A telefonom más wifikre szintén.
A telefonról annyit tudni érdemes, hogy 1 éves és mostanában kezdett el vacakolni. Utóbbi időben kétszer már újraindult magától, letörölte az összes képemet (ami szintén tegnapelőtt visszajött), illetve szintén kétszer fordult már elő, hogy folyamatosan kaptam a hiba üzeneteket, hogy egyik alkalmazás se nyitható meg. Újraindítás után megint hibátlanul működött.
Mit gondoltok? Mit kéne csinálnom? Telefon hibája valószínűleg, nem? Már azt is megtettem, hogy visszaállítottam a telefont a Gyári alapbeállításokra… De még ígyse enged fel.
Kérlek segítsetek! Nagyon köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!