Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Elég fejtörő számítástechnikai...

Elég fejtörő számítástechnikai probléma a következő, mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés

: Van a házban 2 gép. Egy asztali, és egy laptop. T-mobile mobilinternetet használunk, hol az egyik, hol a másik gépen van, és így megy az internet. Az asztali gép újra lett telepítve számtek-boltban. A gép ma fél-11kor lett hazahozva, teljesen új OP-rendszer, stb. Namost, a probléma lényegi része: Az új Op-rendszeren a Chrome böngészőben szerepel az én (vagyis a laptopról használt) e-mail cím. Ez rendszerint akkor történik meg, ha már egyszer is be lett írva a gépbe. A facebook bejelentkezésnél szerepel, ugyanakkor semmi előzmény nincs róla. Én (a laptop kezelője) 100% ig tudom, és biztos vagyok benne, hogy nem ültem le az asztali géphez a mai nap, és tegnap sem. Hogy lehet mégis, hogy a gép "tudja" az e-mail címem?

A kérdés azért létfontosságú, hogy a saját igazam, szavahihetőségem tudjam tisztázni.

Az értelmes, hozzá értő emberek válaszát várom, nempedig hülyeségeket, beszólásokat. Nem vagyok skizofrén stb.

nem ültem a gépnél !

(létezhet esetleg, hogy a mobil internet vihette át, ha igen, hogy lehet utánajárni?)

Előre is köszönöm a segítséget!

2013. jún. 29. 14:10
 1/3 anonim ***** válasza:
akkor valaki tudja ...trojai ...opcioi kozott van olyan ,hogy : spread on lan ,vagyis lan halozatban terjed ...ergo ,aki csatlakozik az adott lan halozathoz ,minden adatat olvashatja a trojai.....
2013. jún. 29. 14:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Az újratelepített win-en alapból nem kellene, hogy legyen a króm, úgyhogy vszeg nem volt teljes újratelepítés, hanem csak visszaállítás/javítás. Ha meg mégis, akkor krómról is lehet mentést készíteni és helyreállítani, és ha elég körültekintő vt a szaki, akkor esetleg megcsinálta.

Az, hogy a stick-ket beledugtad, nem vitte át a cuccodat a másik gépre.

Igen, a számítógépek szervizelése kissé több bizalmat igényel, mint egy videomagnóé, mert a személyes dolgainkhoz is könnyen hozzá lehet férni.

2013. jún. 29. 16:04
 3/3 levis56 ***** válasza:
Lehet hogy hülyeség de a két géphez ugyanazt a mobil sticket használod amikor bedugod elösször aktíválni kell,ott meg kell adni valami válaszokat,tehát,hogy használni tudd mind a két gépet azonos adatokkal tudod indítani.Nem tudom érthető-e mind két gép ugyanazzal az aktivációs adattal indul,ezért kerülhetett át a tiszta gépre mert aktíváláskor megadtad az e-mail címed,vagy ha van google fiókod ha oda regisztráltál,hiába telepíted újra a rendszert a google-ban a végtelenségig megmarad az e-mail címed.
2013. jún. 29. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!