Elég fejtörő számítástechnikai probléma a következő, mi lehet a megoldás?
: Van a házban 2 gép. Egy asztali, és egy laptop. T-mobile mobilinternetet használunk, hol az egyik, hol a másik gépen van, és így megy az internet. Az asztali gép újra lett telepítve számtek-boltban. A gép ma fél-11kor lett hazahozva, teljesen új OP-rendszer, stb. Namost, a probléma lényegi része: Az új Op-rendszeren a Chrome böngészőben szerepel az én (vagyis a laptopról használt) e-mail cím. Ez rendszerint akkor történik meg, ha már egyszer is be lett írva a gépbe. A facebook bejelentkezésnél szerepel, ugyanakkor semmi előzmény nincs róla. Én (a laptop kezelője) 100% ig tudom, és biztos vagyok benne, hogy nem ültem le az asztali géphez a mai nap, és tegnap sem. Hogy lehet mégis, hogy a gép "tudja" az e-mail címem?
A kérdés azért létfontosságú, hogy a saját igazam, szavahihetőségem tudjam tisztázni.
Az értelmes, hozzá értő emberek válaszát várom, nempedig hülyeségeket, beszólásokat. Nem vagyok skizofrén stb.
nem ültem a gépnél !
(létezhet esetleg, hogy a mobil internet vihette át, ha igen, hogy lehet utánajárni?)
Előre is köszönöm a segítséget!
Az újratelepített win-en alapból nem kellene, hogy legyen a króm, úgyhogy vszeg nem volt teljes újratelepítés, hanem csak visszaállítás/javítás. Ha meg mégis, akkor krómról is lehet mentést készíteni és helyreállítani, és ha elég körültekintő vt a szaki, akkor esetleg megcsinálta.
Az, hogy a stick-ket beledugtad, nem vitte át a cuccodat a másik gépre.
Igen, a számítógépek szervizelése kissé több bizalmat igényel, mint egy videomagnóé, mert a személyes dolgainkhoz is könnyen hozzá lehet férni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!