Miért nincs több működő hotspot Budapesten?
Figyelt kérdés
Ma már az internetnek szinte közműnek kéne lennie. Miért nem építenek ki legalább a Duna part mentén WIFI-t?
A városban itt-ott elszórt kávézók wifije sokszor használhatatlan vagy kódolt. Bemenni kódot kérni nem mindig megoldható, pl biciklivel.
EU-s pénzből más városok megoldják, Budapest miért nem?
Sokkal vonzóbb lenne a külföldieknek is ha le lenne fedve minden fontosabb hely a városban. Ezzel foglalkozik valaki?
2013. jún. 29. 13:05
1/4 anonim válasza:
Én nem rég kezdetem el tablettel a wifi vadászatot, az eredmény lesújtó. Olyan nagy plázában, mint a Westend két hibás saját wifijük van, üzleteké titkosított, a KFC és a McDonalds-é kis körön belül működik. Auchan Budakalász: pocsék vagy nem is működik, így ha plázában van dolgom, a Vodafone boltjában vagy előtte szoktam wifivel felmenni a netre (ezé a szolgáltató és T-Com-e többnyire működik). Könyvtáraké (nagy közgyűjteményeké is) kódolt! Még az OSZK-é is.
2/4 anonim válasza:
Bekapcsoltam a 86-os buszon pl. a tabletet, egyetlen szabad wifit se talált Óbudától a Bocskai útig! Szégyenletes.
3/4 anonim válasza:
Szégyen hogy nincs ingyen wifi. Az annál inkább ,hogy okostelót,tabletet vesztek internet előfizetés nélkül.
4/4 anonim válasza:
Nekem van előfizetéses SIM kártyám, de azt a másik gépben, stickkel használom. Ettől függetlenül külföldön minden fontosabb helyen van szabad wifi, amelyik nem hibás vagy gyenge és tökéletesen működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!