Miért nem tudok bejelentkezni?
"napok óta nem enged regisztrálni"
HOVÁ?!
OKÉ!bocsi.
a facebookra.
kedd óta ezzel kinlódik.corme-n se,firefox-on se.akárhonnan indulok neki a googléban.
Kössz!!!Nem tudok angolul. Amúgy el.
A gyereknek nem tudom a regisztrációját megcsinálni.Én regiszráltam,ráadásul innen a gyakorin keresztül.
Lehet hogy hülyének nézel de az alapokat azért tán még be tudom pötyögni,bár nem vagyok számítógép guru.
Félreértesz. Nem azért kérdeztem, elmúltál-e már 18, mert hülyének nézlek. Hanem azért, mert 18 éves kor alatti személynek nem lehet profilja. Az angol linket pedig a korrektség kedvéért linkeltem, ott olvastam az előző mondatomban leírtakat.
Az osztálytársai valószínűleg úgy csinálták, hogy korábbi születési dátumot adtak meg, hogy a regisztrációkor 18-nál idősebbnek tűnjenek, majd később módosították a születési dátumot.
utolsónak. a nagyobbik gyerekem is csak 13,őt sikerült regisztrálni!!!!
erre mit mondsz?
őt rendesen be lehetett regisztrálni,nem dátumoztam semmi sehova.
???????
Akkor részemről passz. Én tegnap rákerestem a problémára, és a fenti linket találtam.
Lehet, hogy a 13 is valami limit. Akit most regisztrálnál, akkor ő fiatalabb? A netes regisztrációknál 13 év alattiak és felettiek között is van valami jogi megkülönböztetés, kulcsszó a "COPPA egyezmény", ebbe én már nem mélyedek bele.
<személyes vélemény>
Egyébként nem tudom, miért kell egy gyereknek előbb Facebook, mint személyi igazolvány.
</személyes vélemény>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!