Bűvöspegazus kérdése:
Tumblr-n megváltoztattam a dominnevemet és vele együtt az oldalcímemet. A problémám az, hogy ha rá akarok menni az oldalamra nem hoz ki semmit. Mármint csak azt, hogy nem találja a webhelyet. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 15:09
1/4 Megmondó Ember válasza:
Milyen domain nevet adtál meg? Pontosan a leírás alapján végezted el a beállításokat?
2/4 A kérdező kommentje:
a beállításnál ezt írta ki: This subdomain’s CNAME is not pointing to Tumblr.
Please change the CNAME to:
domains.tumblr.com
It may take up to 72 hours to update. Please return to your Blog Settings after 72 hours and hit "Save."
You do not need to update your domain's nameservers.
én nem tudom, mit jelent, mert nem tanulok angolt.
2013. jún. 28. 15:54
3/4 Megmondó Ember válasza:
Ahol vetted a domaint kellet hogy adjanak hozzá egy kezelőfelületet, oda felmész és a DNS beállításoknál a CNAME-hez beállítod, hogy: domains.tumblr.com
Miután elmentetted akkor kb. 72 órán belül módosul mindenhol és ezután tudod a tumblr beállításoknál megadni a domain nevet.
De te akkor aldomaint akarsz odairányítani? Vagy pontosan mit szeretnél a tumblr domain nevének?
4/4 anonim válasza:
valósínüleg nem sikerült megváltoztatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!