Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi kerül a Debreceni wifi-n...

Mi kerül a Debreceni wifi-n 73 millió forintba?

Figyelt kérdés
Ennyiből építenek pár hotspotot Debrecenben. Minek ilyen nagy a költsége pár wifi router wds-be kapcsolásában?

2013. jún. 28. 05:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Miért válaszolnék én neked, mikor lekezelőnek, és nagyképűnek tituláltál ? Holott, te vagy az aki fokhegyről beszél. További szép napot mindenkinek ! :)
2013. jún. 29. 05:49
 12/15 A kérdező kommentje:

Így beégni :D

Most meg már szégyenszemre menekülsz...

2013. jún. 29. 10:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Te miről beszélsz ? Miért kéne valamihez érteni ahhoz, hogy markáns véleményem és elképzelésem legyen róla.

Nézd vissza a válaszokat. Hol állítottam én azt, hogy otthon vagyok a témában ? Azt gondolod , hogy itt minden válaszoló, egy amolyan Einstein ? Úgy vélem, hogy az itt válaszolók nagy részét a segítő szándék vezérli. Legalábbis szeretném azt hinni. Az hogy néha a válaszokban van egy kis élc, egy kis apró gúny, vagy netán irónia , annak bele kell férnie. Legalábbis értelmes emberek közt bele.

Még hogy menekülök. Uram atyám.

2013. jún. 29. 11:41
 14/15 anonim ***** válasza:
79%

Kispofa75, nem érted a lényeget, a kérdező válaszra várt, te úgy csinálsz, mintha tudnád ("Egyébként, ha nagyon összeszedném a gondolataimat le tudnám írni néhány oldalon keresztül, hogy hogyan is néz ki, és épül fel egy ilyen, általad kérdezett rendszer.") Majd a végén bevallod, hogy fogalmad sincs az egészről, és úgy állítod be, mintha a kérdező lenne a hibás. És ha már itt tartunk: "Az hogy néha a válaszokban van egy kis élc, egy kis apró gúny, vagy netán irónia , annak bele kell férnie." ez gondolom erre volt válasz: "Olyan ostoba vagy mint egy körömkefe."

Nem tudom, milyen alapon hoztad ezt a megállapítást, de nem hiszem hogy a körömkefék intelligenciájáról felmérés készült volna. Ezt úgy írtad oda, mintha te aztán majd mindent megmondanál, de mint kiderült lövésed sincs a témában. Nem akarlak megbántani, sőt, ha most valóban leírod a KÉRDÉSRE a VÁLASZT, akkor ezt rögtön visszavonom.

2013. jún. 29. 15:43
 15/15 A kérdező kommentje:

Utolsó, szívemből szóltál, mindent leírtál amit a fórumtársunkról gondolok.

(Sokan kényszert éreznek, hogy mindenhez hozzászóljanak. Valamint mindenhez értenek, valójában pedig semmihez. Nem haragszom emiatt.)

2013. jún. 29. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!