Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A facebook régi jelszómat...

A facebook régi jelszómat megjegyezte az internet és most jelszócsere hogyan tudnám törölni?

Figyelt kérdés
Az új jelszót nem rögzítettem,éppen azért cseréltem le,hogy ne jöjjön elő az e-mail beírása után.
2013. jún. 27. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Kedves Jutka ez böngésző függő, tehát jó lenne tudni milyen böngészőt használsz.

Chrome-ra leírom, hátha- beállítások- speciális beállítások megjelenítése, jelszavak és űrlapok- mentett jelszavak kezelése. Itt ki tudod törölni a mentett jelszót.

Firefoxnál is hasonló lehet a dolog, a biztonsági fülön nézz körül, itt bizonyára megtalálod a jelszókezelőt. Üdv.

2013. jún. 27. 21:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ! Igazán kedves válsz ,megpróbálom.
2013. jún. 28. 10:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Utánanéztem a Firefoxban - Eszközök- beállítások- biztonság- itt jelszavak- mentett jelszavak. Innen kitörlöd. Még valami, ha nem szeretnéd, hogy a későbbiekben megjegyezze a jelszót, akkor amikor felajánlja a megjegyzést, nyomj az ezen a webhelyen sohase mentse a jelszavakat- ra. Ezután ez az oldal bekerül a kivételek közé, és többet nem zargat. Üdv. szép napot.
2013. jún. 28. 11:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát fantasztikus vagy ,akárki vagy ! /Kár,hogy nem tudom,ki vagy ! / Utánnanéztél,így leírtad-sajnos nekem így kell- ,hát nagyon köszönöm !
2013. jún. 29. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!