A WiFi azt jelenti hogyha van egy wifi képes mobilom azzal ingyen netezek?
Figyelt kérdés
vagy kell hozzá elöfizetés? ha igen milyen?2013. jún. 27. 13:02
1/3 anonim válasza:
A wifi vezeték nélküli adatkapcsolat. Leginkább egy internetre kötött wifi router ami vagy otthon van, vagy egy kávézóban, vagy utcán mint Budapesten a Nyugati téren a forgó Samsung órában.
Ha kellően közel vagy egy ilyen "hotspot"-hoz akkor wifi képes telefonnal ingyen netezel. De ez helyhez kötött, ahol van wifi lefedettség, ott tudsz ingyen netezni.
2/3 A kérdező kommentje:
értem.köszi
2013. jún. 27. 13:32
3/3 anonim válasza:
Tablettel én a plázában szoktam a wifit használni, többnyire le kell ülni egy bolt elé, annak a wifije, ha nincs titkosítva, akkor használható, egy kis körön belül. Automatikusan keres kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!