Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ki lehet valamilyen úton...

Ki lehet valamilyen úton módon törölni a egy gmail-es fiókot? (többilent)

Figyelt kérdés
csináltam egy fiókot Modekk névként és nem tudom a jelszavát.Próbáltam elküldeni egy másik fiókba a jelszót de valamiért nem volt jó a Modekk@gmail.hu név. Ezt a fiókot nem lehet valahogyan kitörölni hogy tudjak csinálni egy újat ugyan ezzel a nével? Mert biztos vagyok benne hogy ez az enyém mert ezt a nevet én találtam ki. HA VAN ITT BÁRKI AKI HASZNÁLJA mert ez nekem sokat jelent mert erre szeretnék építeni egy youtub-ot szóval semmi rosz szándék nicsn a háttérben.

2013. jún. 26. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy kérdés, és ebben talán benne van a válasz is: gmail.hu, vagy gmail.com??? Csak mert egyáltalán nem ugyanaz a kettő... Talán azért nem fogadja el a gmail.hu végződést... De csak tipp, amolyan apró hiba, amibe páran belecsúsztak már...
2013. jún. 26. 23:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Igaza van az előzőnek.

Nem mindegy hogy a Google-nál regisztráltál egy gmail fiókot (gmail.com), vagy a Vác, Zrínyi utca 9 alatti Gedeon Nyomdaipari Bt (domain tulajdonos) által üzemeltetett gmail.hu oldalon.

2013. jún. 27. 00:48
 3/5 A kérdező kommentje:
amúgy gmail.com-os
2013. jún. 27. 15:38
 4/5 Szelindek válasza:

Két dolog van:

1. Hogy akarod kitörölni, ha nem férsz hozzá?

2. Ha hozzáférsz és kitörlöd, akkor viszont ezt a felhasználónevet már többé nem lehet újraregisztrálni.

2013. júl. 9. 15:48
 5/5 A kérdező kommentje:
értem akkor mindegy azért köszi
2013. júl. 9. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!