Apród csalás? Mit lehet csinálni?
Rendeltem egy telefont az aprodon,előre elutaltam a pénzt otp-s volt számlája,én otp-n keresztül utaltam el tehát nagyon max 4óra hossza és megkapta szerintem.
Ő azt mondja,hogy elküldte a telefont és hogy ajánlva adta fel na most ha én feladok egy csomagot budapesten vagy érden ajánlva akkor az másnap megérkezik?
meg ráirtam egy másik aprodos acc-al hogy meg van-e még a telefon csak ugy kamubol hogy mit fog rá válaszolni és ő azt irta hogy igen meg van még,meg kérdeztem hogy tud-e engedni az árából egyböl azt mondta hogy 10-15-öt.
nos nekem meg van kis cetli hogy mikor hol meg mennyit utaltam el neki.Vissza lehet szereni a pénzt ha feljelentem?
Megvárom még a pénteket hogy mi lesz.
Feljelentés.
És annyi biztos, hogy előre utalni inkább ne utalj senkinek se. Lehet, hogy nem csaló, de az val.szeg ritka,mint a fehér holló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!