Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Facebook adminoknak hogy...

A Facebook adminoknak hogy lehet írni?

Figyelt kérdés
Na szóval, az történt hogy felraktak rólam 1/képet amibe nem eggyeztem bele, és lehetséges ha írnánk a Facebook adminoknak, akkor levennék, már bejelentettem és nem veszik le, vagyis hát igazándiból 2 volt fent és az 1/iket levették mert tele volt gúnyolódó beszédekkel

#Facebook adminok #facebook illetéktelen kép felrakás #facebook szabály sértés
2013. jún. 26. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:
sehogy. a milliárd ember közül nem fog semelyik sem pont a te bajoddal foglalkozni. erre találták ki a jelentés gombot. más kérdés, hogy hiába jelented be, ha azt a rendszer nem találja jogosnak. rendezzétek le a személyel, vagy jelentsd fel...de szerintem ha valahonnan megszerezte azt a képet, akkor az elérhető volt...innentől te felelősséged...nem hinném, hogy betört hozzátok, és lementette a gépedről...
2013. jún. 26. 22:15
 2/5 A kérdező kommentje:

Én értelek, ám IWIWRE volt régen feltöltve, és ha arra gondolsz régen 1 évvel ezelőtt 1 kis/vitába keverettünk, ha arra gondolsz, amit meg is bántam, sok minden nem lett belőle, tehát semmi csak ugye arra gondolok hogy kultúráliasan is megbeszélhettük volna, bár azt monta hogy leveszi, viszont úgy tudom hogy van lehetőség írni a help opcióba valahogy,

akinek esetleg van még válasza azt nyugottan megírhatná :) megköszönném :) ja, és az előző válaszolónak is köszönöm!

2013. jún. 27. 12:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Aki felttörne egy email címet garantált jutalmat kapna!(nem olvasnék bele az üzetjeibe sem így, ám csak a a képeket szedném le.
2013. jún. 27. 12:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Fejezd már be ezt... Miért akarsz feltörni egy e-mail címet? Szerinted az illetőnek nincs meg ezer másolatban az a fotó? Ugyan már...

Ezt elrontottad. Ahogy a kulturáltan és a kulturálisan jelentését is...

A lényeg: hibáztál, viseld a következményeit. Ne más e-mailjét akard feltörni, hanem állj oda szembe vele, és beszéld meg. Ha nem megy, és jogos érdeked sérül, jelentsd fel, és bízd a hatóságra.

2013. jún. 27. 22:19
 5/5 anonim válasza:
Nos az a baj a facebook adminjaival hogy az egész rendszerük ami arra szolgál hogy ha valakit jelentesz mert az megszegte a facebook szabályzatát nem jó semmire. Én elvárom tőlük azt hogy legalább ez az automatizált rendszer normálisan működjön. A mi csoportunkban van is külön erre szabályzat és automata rendszer ami azonnal az adminoknak és moderátoroknak jelez ha valaki mehsérti a csoport szabályzatát és akkor azonnal ki is bannoljuk őket, és nem vesz el sok időt ez mert csak megnyomsz egy virtuális gombot és tiltod. Más csoportokban pl olvasol olyat hogy egy híres embert állathoz hasonlítanak és jelented és még ki is van írva az utolsó mondatban az ide tartozó kategóriáknál hogy egy személy állathoz való hasonlítása. Jelentem ezt a személyt mert azt tette amit a facebook egyik szabályzata nem enged és basszus kapom az üzenetet hogy megvizsgáltuk és nem találtunk semmit. Nem ezekkel a szavakkal de a lényeg ez. Nos akkor minek vannak szabályok ha azt nem tarttatják be ???.
2022. jan. 8. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!