Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Online bankszámla nyitás?

Online bankszámla nyitás?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet olyan bankszámlát nyitni online amit ha felhív valaki akkor a bankszámlán lesz mondjuk 100 forint?

Nem igazán tudom elmagyarázni de remélem ki tudjátok következtetni

2013. jún. 26. 08:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Bankszámlát nem lehet online nyitni, csak személyesen bankfiókban lehetséges.

Bankszámlát nem lehet felhívni. Azt pláne nem értem, hogy mitől lenne rajta 100Ft, de ha te igen, akkor oszd meg, mert ilyen nekem is kellene.

Tényleg nem tudod elmagyarázni és ki sem tudjuk következtetni.

2013. jún. 26. 22:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Legutóbb haverom mondta (mert Minecraftozik) hogy szinte minden szerveren van olyan, hogy ki írják ezt: "Ha erre a számra: blablablabla küldesz egy SMS-t azzal a szöveggel hogy (PL): ABCXYZ akkor kapsz egy ELIT rangot" Amivel mondjuk repülhetsz, és ez a rang, meg SMS-ezés tényleg működik. Na azt szeretném megtudni, hogy ilyet miképp lehet csinálni, hogy küldesz egy SMS-t és a számlán lesz, mint mondtam például 100 forint. Még mindig nem túl érthetően magyaráztam el, de már majdnem. A válaszokat előre is köszi.
2013. júl. 1. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!