Seed server bérlésnél mitöl lehet hogy az ö szerverükre feltöltött filmem errort jelez? Eddig fenti filmek jok, ma 2 öt felraktam és errort ir, nem tudom miért.
Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 21:01
1/2 anonim válasza:
FTP közben meghalt egy része... nekem is volt annó az egyik kábelszolgáltatónál nem tudtam cFos-t használni, mert behalt tőle a fájlom...de még torrenten is...szóval keresd meg az utolsó programot amit feltettél és szerintem az nyúl bele a forgalomba. vagy lehet, hogy a windows-linux ütközést fogtad ki...nekem a szövegfájloknál volt ezzel bajom (ki is fagyott a flux tőle)...itt állítsd be, h kényszerített binárs kapcsolat legyen...meg használj jó klienst pl Filezilla...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Mindenképp utána járok, mert ha nem megy tovább felesleges pénzkiadás volt, az bosszantana, na meg maugy is, még csak 1 hete "bérlem ".
2009. okt. 14. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!