Regisztráltam a CANADAHUN.hu oldalon. Belépés után szerettem volna zenét letölteni, de nem engedte a rendszer. Azt írta ki, hogy nincs jogosultságom a meg tekintésére miért van ez? Mit lehet tenni, hogy engedjen letölteni?
Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 20:43
1/4 anonim válasza:
Na erre én is kiváncsi vok én is ugyanigy jártam regeltem csak ez zene miatt és ugyan ez volt nálam is.
2/4 anonim válasza:
Először meg kell legyen a 20 értelmes hozzászólásod és azután is el kell, hogy teljen azt hiszem 24 vagy 36 óra. Hozzászólni pl. a szójátékokban érdemes, ott elég hamar megvan a 20 hozzászólás.
3/4 anonim válasza:
Csak egy idö múlva, néhány hozászólás után enged
4/4 anonim válasza:
Azért van mert nincs 20 hozzászólásod. Csak utána tudsz bármit letölteni vagy megnézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!