Routeres vezetékes telefont át tudok irányítani gépre?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy van egy "házi" telefonom, ami rá van csatlakoztatva a routeremre, és mondjuk ha megy a laptopom tudjak onnét hívni, vagy hívásokat fogadni, meglehet ezt csinálni? :D2013. jún. 24. 13:34
2/5 A kérdező kommentje:
amugy t-home (telefon,tv,internet)netem van a router meg asszem ez: G.992.5 (ADSL2+)
2013. jún. 24. 14:58
3/5 CspCsj válasza:
Nem hiszem hogy a routerrel menne, vannak voip adapterek de szolgáltatásra is elő kell fizetni, vagy Skype/Vibre programokon keresztül gondoltad?
4/5 A kérdező kommentje:
nemtudom min keresztül gondoltam csak arra gondoltam milyen jó lenne de ha skype-n menne...?
2013. jún. 24. 17:17
5/5 A kérdező kommentje:
de amugy ha bemegyek a router ip-jét beütöm a böngészőbe mert még kaptam hozzá egy lemezt ott irta, szóval a menüjébe van egy olyan pont hogy VOIP ott ezeket irja:
Account SIP URL Registration
Account 1 sip:telefonszám@ims.telekom.hu Success
Account 2 Not Activated
Account 3 Not Activated
Account 4 Not Activated
Phone :
Account Received Call Dialed Call Missed Call Rejected Call Forwarded Call
FXS 0 0 0 0 0
FXS 0 0 0 0 0
Call Logs :
Phone 1
Received (0)
Dialed (0)
Missed (0)
Phone 2
Received (0)
Dialed (0)
Missed (0)
:D nemtom miez, és ez az amire gondolsz:D
2013. jún. 24. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!